За комплекса

Алмера Комплекс е разположен в самото начало на Равда в тих и спокоен район, далеч от нощния живот и суматохата на града. Намира се недалеч от морето и плажа – само 10 минути пеш. Ако искате да се чувствате едновременно в центъра на събитията, но също така да имате своето спокойно, приветливо и тихо лично пространство Алмера е най-подходящото място за това.

Равда е един прекрасен курорт, който привлича много семейства и млади хора. Той предлага редица развлечения за всички възрасти. Има ресторанти с прекрасна кухня и атмосфера, много и разнообразни магазини и детски атракциони. В близост до Комплекса е и Аквапарк „Aqua Paradise“ който предлага различни атракции и забавления.

Самият комлекс Алмера осигурява редица допълнителни условия за почивка и развлечения. Тук има просторен кафе-аператив, където се предлагат топли и студени напитки и атрактивни коктейли. Той е в близост до басeйна около който са разположени чадъри и шезлонги, които се ползват от всички гости на комплекса. За малките посетители са осигурени детски басейн, люлки и детска площатка, а многото зеленина и цветя допринасят за свежест, красота и спокойна атмосфера в морския комплекс. В сградата е разположен и малък фитнес за тези гости и посетители, които искат да поддържат добра форма и тонус.

Галерия